Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Ευρωεκλογές – Κρίσιμη απόφαση για αλλαγή πορείας. Οι προσδοκίες Μητσοτάκη, το κρας τεστ Τσιπρα και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

* Δημοσκοπήσεις – Προβάδισμα της ΝΔ σε όλες τις έρευνες. Η κρυφή ψήφος θα κρίνει την διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

* Η Ευρώπη δοκιμάζεται. Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ Εστέν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Μ. Βέμπερ, Φ. Τίμερμανς, Σκα Κέλερ και Μ. Βεστάγκερ ) μιλούν στην «Κ»

* «Θα υψώνω τη φωνή μου όπου βλέπω τη ρωμιοσύνη να αδικείται». Συνέντευξη στην «Κ» του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

* Ο Άρειος Πάγος και η άδεια του Δ. Κουφοντίνα. Μια ιστορία ενός VIP ισοβίτη.

* Κίτρινη Κάρτα από τους διεθνείς οίκους για το προεκλογικό κύμα παροχών.

* «Μη θυσιάσετε την αξιοπιστία σας για παροχές». Μιλάει στην «Κ» ο Α. Αράμ ,διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

* Ενοικίαση και αγορά drones σχεδιάζει το υπουργείο Άμυνας – Δεκάδες τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχει κατασκευάσει η Τουρκία.

* Και η επιστήμη ξύλου σε… ΑΕΙ – Τα παράδοξα του νέου χάρτη των ελληνικών πανεπιστημίων.

* «Από την Πάτρα στην Αμερική με 250 δολάρια στην τσέπη…». Η συγκλονιστική ιστορία του φυσικού και αστρονόμου Διονύση Σιμόπουλου.

* «Η βιογραφία της Ελλάδας» – ο διακεκριμένος καθηγητής Ρόντρικ Μπίτον μιλάει στην «Κ» για το παρελθόν και το παρόν της «δεύτερης πατρίδας του»

* To μεγαλύτερο φακέλωμα στην Ιστορία – Πληθαίνουν οι φωνές εναντίον της καταγραφής και «αξιοποίησης» προσωπικών δεδομένων από Αρχές και εταιρείες

* «Οι Δελφοί είναι η κληρονομιά μου». Μιλάει στην «Κ» ο Συμεών Τσομώκος ο διοργανωτής του πετυχημένου Οικονομικού Φόρουμ.

*  ΗΠΑ κατά Huawei – Ο νέος ψηφιακός ψυχρός πόλεμος  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή