Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Σκοπέλου και Γιαννιτσών).

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή στις 10:30 στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς (Λεβίδου 42).

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 26 Μαΐου ώρα 11.00 π.μ, στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών,  Πύρρας 15 Αθήνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 26 Μάη και ώρα 10.00, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2 – 4), στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Στο Χαϊδάρι, στις 9 το πρωί, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Σταύρος Θεοδωράκης την Κυριακή. Συγκεκριμένα θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799 (Επαύλεως & Αναγεννήσεως, 12461, Χαϊδάρι). 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, στις 08:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Σάμου 46, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης αναμένεται να ψηφίσει στις 12 το μεσημέρι.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή