Πρ. Παυλόπουλος: Να αποδείξουμε οι Ελληνες πόσο Ευρωπαίοι είμαστε (βίντεο)

Πρ. Παυλόπουλος: Να αποδείξουμε οι Ελληνες πόσο Ευρωπαίοι είμαστε (βίντεο)

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα υπέρ της ευρωπαϊκής ενοποίησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Παράλληλα κάλεσε τους Ελληνες ψηφοφόρους να αποδείξουν με την ψήφο τους πόσο συνειδητοποιημένοι και πόσο Ευρωπαίοι είναι. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παυλόπουλου: «Σε μία περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν, σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί, χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς το σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαίες ευκαιρίας, είναι η ώρα εμείς, οι Ελληνες με την ετυμηγορία μας να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε και πόσο Ευρωπαίοι είμαστε και ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε στο μέτρο που μας αναλογεί για την ενοποίηση της Ευρώπης, προκειμένου να διαδραματίσει τον ρόλο που της αναλογεί, όχι μόνο για τους λαούς της, αλλά για να διαδραματίσει έναν δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή