Νέα νίκη Χάμιλτον αφιερωμένη στον Λάουντα

Νέα νίκη Χάμιλτον αφιερωμένη στον Λάουντα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκη αφιερωμένη στον αποδημήσαντα μη εκτελεστικό πρόεδρο της Μερσέντες, Νίκι Λάουντα, σημείωσε ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Λιούις Χάμιλτον στο Μόντε Κάρλο χθες, σε έναν συναρπαστικό αγώνα όπου για πρώτη φορά φέτος η Μερσέντες δεν πήρε, εκτός της νίκης, και τη δεύτερη θέση.

Παρά τα προβλήματα που είχαν με τα λάστιχά τους οι δύο Μερσέντες, ο Χάμιλτον κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση, ενώ ο Βάλτερι Μπότας τερμάτισε τρίτος, με δεύτερο τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Φεράρι. «Πάλεψα έχοντας το πνεύμα του Νίκι,» είπε ο Χάμιλτον μόλις έβγαλε το κράνος του, που και αυτό ανέγραφε «Λάουντα». «Αυτή ήταν μια νίκη που ήταν αντάξια του Νίκι», είπε στην ενδοσυνεννόηση με τον Χάμιλτον ο διευθυντής της Μερσέντες, Τότο Βολφ, μόλις ο Βρετανός πήρε την καρό σημαία.

«Η μέρα αυτή ήταν για τον Νίκι, αλλά θα είναι πάντα μαζί μας», είπε και ο Φέτελ, ικανοποιημένος για την καλύτερή του θέση φέτος, η οποία ήρθε χάρη και στην ποινή πέντε δευτερολέπτων στον Μαξ Φερστάπεν.

Ετσι ο Χάμιλτον αύξησε το προβάδισμά του στους πιλότους από 7 σε 17 πόντους, ενώ η διαφορά στους κατασκευαστές μεταξύ της Μερσέντες και της Φεράρι είναι στους 118 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή