Tίτλοι τέλους Χιμένεθ, προς Καρντόζο η ΑΕΚ

Tίτλοι τέλους Χιμένεθ, προς Καρντόζο η ΑΕΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Μανόλο Χιμένεθ, ανατρέποντας τα όσα φαινόταν να ισχύουν για τη συνεργασία του με την Ενωση προ μιας εβδομάδος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε δείπνο που παρέθεσε σε δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης, «άναψε» τη σπίθα της πιθανής αλλαγής στον πάγκο της ΑΕΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι βέβαιο πως ο Ανδαλουσιανός προπονητής θα είναι στον σύλλογο και τη νέα σεζόν. Ο Χιμένεθ είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του μετά το τέλος των προπονήσεων της ΑΕΚ και πίστευε πως θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τόσο η πλευρά Χιμένεθ όσο και αυτή της ΑΕΚ είχαν υπογράψει έναν όρο που θα μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιο των δύο πλευρών μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ωστόσο αυτός φαινόταν απλώς τυπικός, καθώς η συνεργασία και για την επόμενη σεζόν έμοιαζε δεδομένη.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της λύσης της συνεργασίας αναμένονται σήμερα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 47χρονο Πορτογάλο τεχνικό Μιγκέλ Καρντόζο, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή