Λεβέντης: Δεν ψήφισαν την Ε.Κ. που τίμησε τη Μακεδονία

Λεβέντης: Δεν ψήφισαν την Ε.Κ. που τίμησε τη Μακεδονία

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εκνευρισμός από το διαφαινόμενο πολιτικό τέλος της Ενωσης Κεντρώων (Ε.Κ.), μετά τη σύντομη και περιπετειώδη κοινοβουλευτική διαδρομή της, ήταν εμφανής στα όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος – ο πρώτος εκ των πολιτικών αρχηγών που έσπευσε να κάνει δήλωση ελάχιστη ώρα μετά τη μετάδοση των exit polls από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Θεωρώ ότι αυτά τα exit polls πρέπει να πέσουν έξω», είπε ευθέως ο κ. Β. Λεβέντης και αμέσως μετά έδειξε ότι εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο είναι η είσοδος στο πολιτικό προσκήνιο δύο νέων σχημάτων: «Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε την Ενωση Κεντρώων, ένα κόμμα που τίμησε τη Μακεδονία, που πολέμησε κατά του δικομματισμού και της σαπίλας, και να ψήφισε τον Βελόπουλο και τον Βαρουφάκη που κατέστρεψε την οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Δεν πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα τιμά τους Ελληνες ψηφοφόρους. Νομίζω θα ανατραπεί στην πορεία όταν προστεθούν τα αποτελέσματα της Μακεδονίας και της Κρήτης, και το αποτέλεσμα θα ανέβει για την Ε.Κ.». Τέλος, ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι τον απέκλεισαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Σε ανάλογο τόνο κινήθηκαν και στελέχη της Ε.Κ. που βρέθηκαν χθες στις τηλεοπτικές συζητήσεις, με τα βέλη των περισσοτέρων να στρέφονται αυτές τις πρώτες ώρες κυρίως στον πολιτικό σχηματισμό του κ. Βελόπουλου, γεγονός το οποίο καταδεικνύει σε ποιο «μέτωπο» το κόμμα του κ. Λεβέντη θα επικεντρώσει τη στρατηγική του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή