Πλακιωτάκης: Συγκινημένος που για πρώτη φορά ο νομός Λασιθίου έγινε γαλάζιος

Πλακιωτάκης: Συγκινημένος που για πρώτη φορά ο νομός Λασιθίου έγινε γαλάζιος

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στο Νομό Λασιθίου: 

 
«Ο ελληνικός λαός μίλησε. Οι δυνάμεις του λαϊκισμού και του ψέματος, ηττήθηκαν κατά κράτος. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί για πρώτη φορά ο νομός Λασιθίου έγινε γαλάζιος. Το αποτέλεσμα αυτό, επιβραβεύει τους διαχρονικούς αγώνες τόσο τους δικούς μου όσο και των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι. Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες του Λασιθίου που εμπιστεύτηκαν τις πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ζητώ από όλους να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη. Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές. Ενωμένοι συνεχίζουμε για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας και να την οδηγήσουμε και πάλι στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή