«Ερυθρόλευκος» και τυπικά ο Βαλμπουενά

«Ερυθρόλευκος» και τυπικά ο Βαλμπουενά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαδικασίες-εξπρές και χωρίς καμία διάθεση να εξελιχθεί η υπόθεση σε «πιασάρικο» σίριαλ, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα και έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έφθασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και εν συνεχεία υπέγραψε για ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Νωρίτερα, γνώρισε την αποθέωση από περίπου 150 οπαδούς του Ολυμπιακού που τον περίμεναν το απόγευμα υπομονετικά έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πασαλιμάνι, δείχνοντας να απολαμβάνει τη θερμή υποδοχή. Λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος των απολαβών του δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτιμάται όμως ότι θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, μαζί με τα μπόνους προσωπικών και ομαδικών διακρίσεων.

Η ανακοίνωση-καλωσόρισμα συνοδεύθηκε από φωτογραφίες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ήταν λιτή, χωρίς να διευκρινίζει εάν το συμβόλαιο θα έχει οψιόν ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο, σενάριο που μοιάζει το πλέον πιθανό σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία. «Ματιέ Βαλμπουενά, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!» ήταν η ανάρτηση που επιβεβαίωσε και επισήμως την απόκτηση του 35χρονου Γάλλου διεθνούς, ύστερα από σχετικά σύντομες διαπραγματεύσεις μόλις έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία είχε φέτος μια γεμάτη χρονιά με 35 εμφανίσεις, 5 γκολ και 7 ασίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι μικρόσωμος παίκτης (έχει ύψος 1,67 μ.) αλλά είναι γρήγορος, τεχνίτης και εκρηκτικός, γεγονός που του επιτρέπει (παρά τα 35 του χρόνια) να παίζει με επιτυχία και στα άκρα της επίθεσης, εκτός από κεντρικό χαφ που είναι η αγαπημένη του θέση. Ο Βαλμπουενά θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για διακοπές και θα επιστρέψει όταν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή