Κ. Κατσίκης στο kathimerini.gr: Οι ΑΝΕΛ δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κατέβουμε στις εθνικές εκλογές

Κ. Κατσίκης στο kathimerini.gr: Οι ΑΝΕΛ δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κατέβουμε στις εθνικές εκλογές

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πληροφορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά την απόφαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να μην κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές διαψεύδει με δηλώσεις του στο kathimerini.gr ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.

«Δεν αληθεύει, είναι ψέματα. Δεν έχουμε πάρει καμία τέτοια απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης, ο οποίος ωστόσο εξήγησε: «Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απόφασή μας θα είναι ή δεν θα είναι διαφορετική, αυτό που κυκλοφορεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».

Την ερχόμενη Δευτέρα, το κομματικό όργανο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα συνεδριάσει και στο τραπέζι αναμένεται να τεθούν πολλά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το αν το κόμμα θα κατεβεί στις εθνικές εκλογές.

«Θα τεθούν πολλά ζητήματα μεταξύ των οποίων και αυτό. Ωστόσο αυτή τη στιγμή αυτό που κυκλοφορεί δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Εικάζουν και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα», σχολίασε ο κ. Κατσίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις εκλογές συγκέντρωσε ποσοστό κάτω του 1% (0,80), πολύ χαμηλότερα από τις ευρωεκλογές του 2014, όταν είχαν συγκεντρώσει ποσοστό 3,46% και είχαν εκλέξει έναν ευρωβουλευτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή