Αμφίρροπη αναμέτρηση στον Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης

Αμφίρροπη αναμέτρηση στον Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα αμφίρροπος αναμένεται να είναι ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης, όπου θα κονταροχτυπηθούν δύο υποψήφιοι που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία: ο νυν δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 40,33% την προηγούμενη Κυριακή και ο Δημήτρης Γαλάνης, που «τερμάτισε» πρώτος με ποσοστό 42,85%. Η μικρή διαφορά του πρώτου γύρου και η κοινή προέλευση των αντιπάλων από το «γαλάζιο» στρατόπεδο προσδίδουν στην αναμέτρηση ούτως ή άλλως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ωστόσο μία ανάρτηση σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο προκάλεσε περαιτέρω ένταση.

Η ανάρτηση ανέφερε ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης εξέφρασε τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος προς το πρόσωπο του κ. Γαλάνη. Η αντίδραση του ίδιου ήταν άμεση. Διέψευσε το περιεχόμενο της ανάρτησης, «φωτογραφίζοντας» επιπλέον ως διακινητή της τον ανθυποψήφιό του κ. Ξυριδάκη. «Ο πανικός του απερχόμενου δημάρχου και του επιτελείου του δεν κρύβεται. Αφού, όχι μόνο δεν εξελέγησαν από τον α΄ γύρο, όπως με βεβαιότητα και περισσή αλαζονεία διέδιδαν, αλλά βγήκαν και δεύτεροι τελικά, έφτασαν στο σημείο να διακινούν φαιδρά σενάρια για το ποιοι δήθεν μας στηρίζουν», έγραψε στο Facebook.

Η «Κ» επικοινώνησε και με τον κ. Ξυριδάκη, ο οποίος δήλωσε με σαφήνεια άγνοια για το περιστατικό. «Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά και σίγουρα δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιο site έγραψε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ εγώ να ελέγχω τι λέει ο καθένας», είπε μεταξύ άλλων.

«Πρόκειται για fake news. Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς περιεχόμενο. Ποιος το έκανε δεν ξέρω. Ξέρω ποιος είχε συμφέρον να το κάνει», δήλωσε στην «Κ» ο ίδιος. Την ανάρτηση διέψευσε με δήλωσή του και ο κ. Σκουρλέτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή