Κ. Μπακογιάννης: Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα

Κ. Μπακογιάννης: Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» ενώ δεσμεύτηκε ότι οι πολίτες «θα δουν έναν πραγματικό δήμαρχο που θα δίνει καθημερινά τη μάχη όχι πίσω από ένα γραφείο αλλά έξω στον δρόμο».  

«Παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, είναι ένα πραγματικό επιχειρησιακό σχέδιο και λέμε τι θέλουμε να κάνουμε πώς θα το κάνουμε, που θα βρούμε τα λεφτά και τα χρονοδιαγράμματα. Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα. Αυτό που θέλει η Αθήνα είναι η λάτζα, τα πολύ μικρά, η καθαριότητα, ο φωτισμός».

Οσο για το τι θα κάνει με τα τουριστικά λεωφορεία είπε «δεν έχουμε καταφέρει να χωροθετήσουμε τον χώρο στάθμευσης είναι από τα πρώτα που πρέπει να κάνουμε. Οι τουρίστες λένε "πολύ φιλόξενοι οι Ελληνες, τι εντυπωσιακή η Ακρόπολη αλλά Παναγιά μου τι πόλη είναι αυτή, βρώμικη, που ταλαιπωρείσαι, μια πόλη όπου ο καθένας καπνίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Πρέπει να οργανώσουμε την Αθήνα να είναι γνωστή ανά τον κόσμο όχι μόνο για την Ακρόπολη αλλά και ως μια μητρόπολη ανθρώπινη, λειτουργική και μια σύγχρονη πρωτεύουσα πρότυπο». 

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι οι πολίτες «θα δουν έναν πραγματικό δήμαρχο». «Ο δήμαρχος δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, αλλά να υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του, πρέπει να είναι εκεί έξω να δίνει τη μάχη, πρέπει να αισθάνεται υπεύθυνος για όλα και υπόλογος σε όλους», σημείωσε.

Στην ερώτηση εάν μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη για το ποσοστό που θα εξασφαλίσει την Κυριακή ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι «αισθάνθηκε ένα σοκ και δέος την πρώτη Κυριακή» και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να πάνε στις κάλπες. «Θέλουμε να πάμε όσο γίνεται καλύτερα, και απευθύνω μια πρόσκληση ό,τι κι αν ψηφίζει ο καθένας ας περάσει από την κάλπη, καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει ωραίο καιρό, καταλαβαίνω ότι είναι Κυριακή, κάντε ένα πέρασμα από την κάλπη, θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι να αισθάνονται κομμάτι της αλλαγής», κατέληξε. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή