Σε αεροπλάνο της γραμμής ο πρίγκιπας Χάρι

Σε αεροπλάνο της γραμμής ο πρίγκιπας Χάρι

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν ταξιδεύει με τακτικές εμπορικές πτήσεις, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Ο δούκας του Σάσεξ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας, εθεάθη από θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας με «αετίσιο μάτι» σε πτήση από τη Ρώμη στο Λονδίνο μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για το κύπελλο Sentebale ISPS Handa Polo Cup, για τη στήριξη της οργάνωσης Sentebale, που ίδρυσε το 2006 μαζί με τον πρίγκιπα Σέισο του Λεσότο. Η οργάνωση έχει ως αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν προσβληθεί από AIDS και πλήττονται από ακραία φτώχεια στην Μποτσουάνα και στο Λεσότο.

Η Εϊμι Γκάρικ δημοσιοποίησε φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι στο Facebook, οι οποίες αναδημοσιεύθηκαν στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι παρατήρησε πως το μέλος της βασιλικής οικογένειας θα βρισκόταν στη δική της πτήση με την British Airways ενώ περίμενε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του αεροπλάνου.

«Καθώς στεκόμουν εκεί, κοιτάζω και βλέπω έναν άντρα που έμοιαζε με τον πρίγκιπα Χάρι. Φορούσε βέρα και φαινόταν πολύ κουρασμένος», έγραψε. «Ενας τύπος δίπλα του έμοιαζε με προσωπικό ασφαλείας και με κοίταζε. Τελικά, το μυαλό μου λειτούργησε και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο πρίγκιπας Χάρι στο ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο από τη Ρώμη». Η Εϊμι Γκάρικ έγραψε ότι ο Χάρι «χαμογέλασε ευγενικά και είπε “γεια” όταν συνειδητοποίησε πως κατάλαβα ποιος ήταν».

«Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία καθώς εξερχόταν από το αεροπλάνο. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω και να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα, αλλά δεν τον βλέπουμε κάθε μέρα!» συνέχισε. Το κύπελλο πόλο για φιλανθρωπικό σκοπό ήταν η πρώτη εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι μετά τη γέννηση του γιου του Αρτσι Χάρισον.

Παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι συνηθίζει να ταξιδεύει με συμβατικές πτήσεις αεροπορικών εταιρειών.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ εθεάθησαν λίγο πριν από τον γάμο τους σε πτήση της British Airways με προορισμό τη Νίκαια της Γαλλίας. Προφανώς, τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας προσπαθούν να μειώσουν το κόστος των μετακινήσεών τους ταξιδεύοντας με εμπορικές πτήσεις για τις δημόσιες υποχρεώσεις τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή