Ν. Βούτσης: Οι πολίτες έδωσαν τα μηνύματά τους

Ν. Βούτσης: Οι πολίτες έδωσαν τα μηνύματά τους

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νέα Ερυθραία άσκησε λίγο μετά τις 9 το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, εκφράζοντας την  ελπίδα να είναι μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών και στη σημερινή διαδικασία

Όπως είπε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, η «χώρα έχει ανάγκη από προοδευτικές, καινοτόμες, πολιτικές παρεμβάσεις για να βγούμε από την κρίση και νομίζω πως όλοι θα κριθούν και μετά τα αποτελέσματα, από το κατά πόσο θα αντιστοιχηθούν με αυτή την ανάγκη».

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο κ. Βούτσης είπε: «Οι εκλογές οι επόμενες, οι εθνικές εκλογές, είναι διαφορετικές εκλογές. Είναι σε ένα άλλο επίπεδο, είναι για την διακυβέρνηση της χώρας. Όλοι οι πολίτες δώσαν τα μηνύματά τους, τα σήματά τους, το πρόκριμά τους, αν θέλετε, αρκετοί δεν συμμετείχαν και για λόγους που έχουν σχέση με το κατά πόσο μπορούσαν ή όχι, να πάνε και στους χώρους στους οποίους κατάγονται. Είμαι σίγουρος πως οι εθνικές εκλογές θα είναι το απαύγασμα μιας εμπειρίας όλης τις προηγούμενης τετραετίας και τα αποτελέσματά τους θα δώσουν αδρό αποτύπωμα και μηνύματα για το τι πρέπει να γίνει για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή