3.000.000 οχημάτων γιορτάζει το εργοστάσιο της Hyundai

3.000.000 οχημάτων γιορτάζει το εργοστάσιο της Hyundai

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Hyundai Motor γιορτάζει την παραγωγή τριών (3) εκατομμυρίων αυτοκινήτων που παράχθηκαν στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) στο Nošovice της Τσεχίας. Τον Μάιο, η HMMC παρήγαγε το αυτοκίνητο με αύξοντα αριθμό 3.000.000. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα δημοφιλές μοντέλο υψηλών επιδόσεων i30 N και προορίζεται για πελάτη της εταιρείας στη Γερμανία.

 
Η επιτυχία του εργοστασίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους υπαλλήλους του και για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος, η HMMC διοργάνωσε ειδική τελετή στις 30 Μαΐου 2019. Με επίτιμους προσκεκλημένους τον κυβερνήτη της περιοχής, δημάρχους των γύρω πόλεων και δήμων, αντιπροσώπους, προμηθευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή για το πολύ σημαντικό αυτό επίτευγμα της εταιρείας.

 
Εκτός από το i30 N, στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα. Η παραγωγή αυτών των μοντέλων υπογραμμίζει τη σημασία της HMMC για την εταιρεία, καθώς προσαρμόζει την προϊοντική της στρατηγική ώστε να αναδεικνύει τη μελλοντική κινητικότητα.



Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή