Αντιδράσεις για την επίθεση Πολάκη σε Αρβελέρ

Αντιδράσεις για την επίθεση Πολάκη σε Αρβελέρ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο «χτύπημα» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο γνωστό του ύφος, αυτή τη φορά με στόχο την βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κ», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Από το βράδυ της Δευτέρας όπου και τοποθετήθηκε μέσω Facebook λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι η κ. Αρβελέρ έχει δηλώσει «υποταγή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το όνομα του Παύλου Πολάκη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends του twitter, με την αγανάκτηση των πολιτών να εκφράζεται έντονα.

«Ο τρόπος που απαντά ο Πολάκης στην Αρβελέρ επιβεβαιώνει 100% την Αρβελέρ», είναι ένα χαρακτηριστικό σχόλιο ενός χρήστη, ενώ σε ανάλογο ύφος τοποθετούνται δεκάδες άλλοι.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει «υποταγή» στον Κυριακό Μητσοτάκη από τον Νοέμβρη του ’15, και με ποίημα μάλιστα… αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει…

ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος…

Υ.Γ. Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου,τους βαθμούς μου,τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών ΣΚΑΪ και Σταρ;

Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ;

ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ…

Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ .»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή