ΝΒΑ: Τελικοί των απωλειών για Ουόριορς – Ράπτορς

ΝΒΑ: Τελικοί των απωλειών για Ουόριορς – Ράπτορς

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς, λίγες ώρες πριν από τον τρίτο και πολύ κρίσιμο τελικό στο Οκλαντ της Καλιφόρνιας (Πέμπτη στις 4 τα ξημερώματα). Οι πρωταθλητές κατάφεραν να κερδίσουν το δεύτερο παιχνίδι στο Τορόντο τη Δευτέρα και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1, αλλά οι τραυματισμοί ίσως επηρεάσουν την προσπάθειά τους στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Εκτός του Κέβιν Ντουράντ που θα παραμείνει εκτός και στον τρίτο τελικό, οι Ουόριορς δεν θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Κεβόν Λούνεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεύτερο αγώνα, έχει υποστεί ρήξη στο στέρνο και, όπως αναφέρει το ESPN, θα χάσει το υπόλοιπο των τελικών. Πλέον, ο τεχνικός των «πολεμιστών» θα πρέπει να πορευτεί με τον Ντε Μάρκους Κάζινς στη θέση του σέντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο αγώνες μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Αμφίβολος για τον τρίτο τελικό είναι και ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος βέβαια τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί. Οπως και ο Λούνεϊ, έτσι και ο Τόμπσον είχε αποχωρήσει από τον δεύτερο τελικό. Οι εξετάσεις του έδειξαν πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, όμως σε μικρή έκταση, γεγονός που του δίνει ελπίδες για να αγωνιστεί. Ο συμπαίκτης του Στεφ Κάρι, ο οποίος αγωνιζόταν άρρωστος στον δεύτερο τελικό, δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον εμπόδιζε και, όπως δήλωσε, θα είναι και εκείνος έτοιμος. Τέλος, ο Αντρε Ιγκουοντάλα, ο οποίος αγωνίζεται τραυματίας, θα δώσει το «παρών».

Στον αντίποδα, οι Ράπτορς αντιμετωπίζουν και εκείνοι προβλήματα τραυματισμών και κόπωσης. Σύμφωνα με δημοσιογράφους κοντά στην ομάδα, ο Καουάι Λέοναρντ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς όχι μόνο είναι εξουθενωμένος, αλλά επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Επιπροσθέτως, ο Κάιλ Λάουρι αγωνίζεται με σοβαρό πρόβλημα στον αντίχειρά του.

Παρά τους τραυματισμούς, οι δύο ομάδες προσφέρουν άφθονο θέαμα στους φιλάθλους του ΝΒΑ. Οι τελικοί έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης στον Καναδά, με 10 εκατ. τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω και για λίγο τον δεύτερο τελικό. Οι φίλοι των Ράπτορς αναμένουν πως αυτό το ρεκόρ θα σπάσει στο τρίτο παιχνίδι, καθώς θα διεξαχθεί μακριά από το Τορόντο, στην Καλιφόρνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή