Τσακαλώτος κατά Ρέγκλινγκ: Λέει ανοησίες, αν ήταν φοιτητής μου θα τον «έκοβα»

Τσακαλώτος κατά Ρέγκλινγκ: Λέει ανοησίες, αν ήταν φοιτητής μου θα τον «έκοβα»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «βέλη» του κατά του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, με αφορμή τους ισχυρισμούς του για την περίοδο Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος χαρακτήρισε «ανοησίες» τα όσα λέει ο κ. Ρέγκλιγκ, προσθέτοντας μάλιστα πως ήταν φοιτητής του θα τον «έκοβε».

«Τα όσα λέει με στεναχωρούν και ως πανεπιστημιακό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περίοδο 2010-2015 χάσαμε 24% του ΑΕΠ» ανέφερε ο υπουργός και σημείωσε ότι «τα δύο κόμματα που μας κυβερνούσαν επί 35 χρόνια μας έφεραν στη χρεοκοπία».

Ο υπουργός υποστήριξε, μιλώντας στο Open, ότι ο επικεφαλής του ESM χρησιμοποιεί μία αυθαίρετη μεθοδολογία για να βγάλει έναν αριθμό και να χτυπήσει την κυβέρνηση, και ότι ο τρόπος υπολογισμού του κόστους των 100 δισ. είναι κάτι «που δεν αξίζει ούτε και να το συζητάμε».

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη απάντησε ότι «μία κυβέρνηση αποφασίζει συλλογικά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή