Εκπρόσωπος της Κομισιόν για το αφορολόγητο: H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα

Εκπρόσωπος της Κομισιόν για το αφορολόγητο: H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα», διεμήνυσε εκπρόσωπος της Κομισιόν ως μια πρώτη αντίδραση στην κυβερνητική τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου που ψηφίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει δέσμευση να υποστηρίξει τους στόχους και τις βασικές μεταρρυθμίσεις που θεσπίστηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος οικονομικής βοήθειας και να επιδιώξει περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης της ανάπτυξης για να βοηθήσει στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων της», επεσήμανε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος. 

Το θέμα της μη μείωσης του αφορολογήτου ορίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τεθεί τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Σημειώνεται δε, ότι για την «τροπολογία προς τη σωστή κατεύθυνση που διευρύνει την ταξική μεροληψία και στα μεσαία στρώματα» έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής o υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πηγή: ΣΚΑΪ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή