«Δίχτυα» στην Κύπρο και αναμονή για ΠΑΟ

«Δίχτυα» στην Κύπρο και αναμονή για ΠΑΟ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κυπριακή αγορά έχει ρίξει δίχτυα ο Παναθηναϊκός όχι μόνο επειδή τη γνωρίζει καλά ο Νταμπίζας λόγω της θητείας του στην Ομόνοια, αλλά και γιατί προσφέρει καλές λύσεις σε προσιτές τιμές. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει από εκεί ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, δεν έχουν όμως τη δυνατότητα να τις κλείσουν άμεσα και αναγκαστικά είναι στην αναμονή. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη. Παρότι ο ίδιος πιέζει να έλθει στην Ελλάδα, η Ομόνοια απέρριψε την προσφορά του Παναθηναϊκού επειδή, όπως είπε ο εκπρόσωπός της, Ανδρέας Δημητρίου, η προσφορά του περιελάμβανε οικονομικά ανταλλάγματα μόνο σε μεταγενέστερο στάδιο, και αυτά υπό προϋποθέσεις.

• Σε δύο δόσεις θα εξοφληθούν οι εκπρόσωποι του Αντρές Τσάβες, που διεκδικούσαν με προσφυγή περίπου 50.000 ευρώ από τη μεταγραφή του. Η συμφωνία έκλεισε εξωδικαστικά.

• Τη 2η θέση στο τουρνουά του Ούιτγκεστ της Ολλανδίας πήρε η Κ19 του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα της με 1-0 από τη Βαλένθια στον τελικό. Ο Σκεντεράι αναδείχθηκε MVP του τουρνουά και ο Ηλιάδης μέλος της καλύτερης ενδεκάδας.

• Αρνητική απάντηση έδωσε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση της Ιντερ για φιλικό στην Ανκόνα ή στην Τσεζένα, στις 18 Αυγούστου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και ο Δώνης δεν ήθελε ένα τόσο δυνατό φιλικό χωρίς να ξέρει τον αντίπαλο της πρεμιέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή