Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές «του μυαλού και της ευθύνης» (βίντεο)

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές «του μυαλού και της ευθύνης» (βίντεο)

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Πάτρα απευθύνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του για το οικονομικό πρόγραμμά του κόμματος για την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Το «κλειδί» της πολιτικής της ΝΔ είναι η «ισχυρή ανάπτυξη, που σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα» και αποτελεί και «κλειδί» για την επόμενη μέρα της χώρας, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της Πάτρας, σε ανοικτή συγκέντρωση στον χώρο της «Αχαΐα Κλάους».

«Το σχέδιο της ΝΔ προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «πίσω από αυτήν την τόσο σημαντική λέξη -την ανάπτυξη- κρύβεται και η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι με τους πολλούς και ποιος με τις ελίτ. Γιατί τι φέρνουν πρακτικά οι επενδύσεις; Φέρνουν πρώτα από όλα καινούργιες και καλά αμειβόμενες δουλειές. Για όλους».

«Οι επενδύσεις δεν φέρνουν μόνο θέσεις εργασίας, αλλά και φόρους υπέρ του Δημοσίου. Χρήματα, δηλαδή, για τα δημόσια νοσοκομεία. Για τους δασκάλους και τους καθηγητές. Για τους αστυνομικούς στις γειτονιές. Και έσοδα στο Ασφαλιστικό Σύστημα, ώστε να έχουμε αξιοπρεπείς συντάξεις», πρόσθεσε. 

O πρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ακόμη ότι στις επερχόμενες εκλογές θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Αχαΐα, ενώ προέτρεψε αυτές οι εκλογές να είναι «του μυαλού και της ευθύνης». 

Επεσήμανε δε ότι προσωπικό του στοίχημα είναι η απελευθέρωση από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. 


Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή