Θέμα χρόνου να υπογράψει ο Ζεράλδες στην ΑΕΚ

Θέμα χρόνου να υπογράψει ο Ζεράλδες στην ΑΕΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον δανεισμό του Φρανσίσκο Ζεράλδες βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που δεν διαψεύδονται από την Αθήνα. Ο 24χρονος επιτελικός χαφ είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Μιγκέλ Καρντόσο όταν συνυπήρξαν στη Ρίο Αβε, γι’ αυτό και ήταν εξαρχής θετικός στην προοπτική να έλθει στην Ελλάδα, οπότε το βασικό «αγκάθι» ήταν η ομάδα του. Η Σπόρτινγκ αποφάσισε για μία ακόμη χρονιά ότι δεν θα είναι στα βασικά της πλάνα και, μετά τον δανεισμό του σε Μορεϊρένσε, Ρίο Αβε και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, συναίνεσε να τον δανείσει και στην ΑΕΚ για έναν χρόνο, με την «Ενωση» να διατηρεί οψιόν αγοράς. Υπάρχει προφορική συμφωνία και οι υπογραφές μοιάζουν θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο και για την απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς. Ο προπονητής της Μπράγκα, Αμπέλ Φερέιρα, δεν έχει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στις βασικές επιλογές του και ο Καρντόσο, που τον γνωρίζει από τις ακαδημίες της Πόρτο, εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Η Τρέντσιν θα είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο διάστημα της προετοιμασίας της στην Πολωνία. Το φιλικό θα γίνει στις 12 Ιουλίου στο Κίελτσε και θα είναι η πρόβα τζενεράλε της σλοβακικής ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή