Μαρτίνς: Οπαδοί και διοίκηση αναγνώρισαν τη δουλειά μας

Μαρτίνς: Οπαδοί και διοίκηση αναγνώρισαν τη δουλειά μας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον απολογισμό του για τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού έκανε μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, δήλωσε ευχαριστημένος από το έργο που παρουσίασε, αναφερόμενος κυρίως στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του, κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Οσον αφορά την απώλεια τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Το πρωτάθλημα ήταν ο στόχος, αλλά δεν το πετύχαμε. Ξέραμε όμως πως ο πρώτος χρόνος θα ήταν δύσκολος, γιατί υπήρχε ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Είχαμε 21 νέους παίκτες και χτίσαμε μια ομάδα με ποιότητα, που μπορούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν φτάσαμε στον στόχο μας, αλλά οι φίλαθλοι και η διοίκηση αναγνώρισαν τη δουλειά που κάναμε και τις συνθήκες μέσα στις οποίες έγινε αυτή». Παράλληλα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Σισέ που εξελίχθηκαν μέσα στη σεζόν, ενώ ολοκλήρωσε τη συνέντευξη τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Φακούντο Φερέιρα να είναι πρώτο στη λίστα, ενώ δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να εξετάζουν κάποια άλλη περίπτωση, η οποία δεν έχει διαρρεύσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή