Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο εικαστικός Τάκης Κατσουλίδης, με 60 χρόνια συνεχούς δημιουργίας, παρουσιάζει τη δουλειά του των τελευταίων 9 ετών. Εργα ζωγραφικής, μεικτής τεχνικής σε καμβά απεικονίζουν κυρίως τη γυναικεία φιγούρα. Μέχρι 23/6, στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206.

– Ο μουσικός θεσμός «Συνηχήσεις» επιστρέφει με το πιανιστικό ντουέτο Piano for two. Ξεκινούν με έργα των Γιοχάνες Μπραμς και Εντβαρντ Γκριγκ ενώ συνεχίζουν με πολλές διαφορετικές κουλτούρες  μέσα από ένα πρόγραμμα που μοιάζει με καλειδοσκόπιο. Στις 8.30 μ.μ. στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, λ. Συγγρού 107.

– Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Δάσους του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στο Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης, στις 9.30 μ.μ.

– Το βιβλίο «Κείμενα για τον Τίτο Πατρίκιο. Ως πού μπορεί να φτάσει ένας “Χωματόδρομος”» (εκδόσεις Βακχικόν) της Ελένης Αντωνιάδου παρουσιάζεται στο Σπίτι της Κύπρου από τους Δημήτρη Δασκαλόπουλο και Τίτο Πατρίκιο στις 7.30 μ.μ., Ξενοφώντος 2Α.

– O Φοίβος Δεληβοριάς, μαζί με την εκλεκτή παρέα του, συνεχίζει τις εμφανίσεις του Ιουνίου στην Τελευταία Ταράτσα, η οποία κλείνει έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο θερινών παραστάσεων. Καλεσμένοι αυτής της Τετάρτης η Ελένη Βιτάλη και ο Ορφέας Περίδης. Στις 7.30 μ.μ., Ιερά Οδός 13-15.

– Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Μανώλη Ανδριωτάκη «Το δεξί χέρι» (εκδόσεις Μεταίχμιο) στις 7.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Booktalks από την Κατερίνα Μαλακατέ και τον συγγραφέα. Αρτέμιδος 47, Παλαιό Φάληρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή