Πανελλαδικές: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατομία – Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο είναι τα μαθήματα ειδικότητας που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Οι υποψήφιοι στα ΕΠΑΛ παίρνουν σήμερα τη σκυτάλη από τους υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν την Τετάρτη (12/06) σε μαθήματα προσανατολισμού, με τα θέματα στη Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) να χαρακτηρίζονται ως απαιτητικά από όλο το εύρος της ύλης, ενώ στην Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας. 

Γενικότερα, μέχρι και τις 20 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου. Ωστόσο, όσον αφορά τους εξεταζόμενους που δίνουν ειδικά μαθήματα θα εξετασθούν από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Όσον αφορά τους υποψήφιους των ΓΕΛ,  αύριο Παρασκευή, 14 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού. Ειδικότερα, θα εξεταστούν στα Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή