Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν οι ληστές του ΑΧΕΠΑ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 18 Ιουνίου πήραν από τον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης οι τρεις συλληφθέντες για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), χτες, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Νωρίτερα η εισαγγελέας πλημμελειοδικών, μελετώντας τη δικογραφία, απήγγειλε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.

Oπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος κι ο 41 ετών συγκατηγορούμενός του διώκονται για ληστεία από κοινού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ η 39χρονη διώκεται για απλή συνέργεια στην κακουργηματική αυτή πράξη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η συλληφθείσα φέρεται να κατόπτευε την περιοχή και να ενημέρωνε τους δυο συγκατηγορούμενούς της, φυσικούς δράστες της ληστείας, για την άφιξη της χρηματαποστολής.

Επιπλέον, κατηγορούνται για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού, επειδή το όχημα με το οποίο σκόπευαν να διαφύγουν έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, της παράνομης οπλοφορίας και της κατοχής μικροποσοτήτων ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τις κατ' οίκον έρευνες που ακολούθησαν τις συλλήψεις. Μέχρι να απολογηθούν παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή