Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το sold out της πρώτης, ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία για τον Γιώργο Νταλάρα (φωτ.) στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θα εμφανιστεί επιπλέον την Πέμπτη 20 Ιουνίου μαζί με μια ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου. Η Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης θα συναντήσει του Ελληνες μουσικούς σε ένα πρόγραμμα με έντονο μικρασιατικό χρώμα.

(…) Την πιο επιτυχημένη του σειρά από τη στιγμή της κυκλοφορίας, πριν από δύο εβδομάδες, έχρισε το «Οταν μας βλέπουν» το Netflix. Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε πως η μίνι σειρά της Ανα Ντεβουρνέ, που έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, είναι αυτή με τις περισσότερες προβολές, αν και η συγκεκριμένη διατύπωση μοιάζει μάλλον ασαφής. Σε κάθε περίπτωση, το καλογυρισμένο δράμα με τον έντονο αντιρατσιστικό χαρακτήρα αξίζει την προσοχή μας.

​​​​​(…) Ο Τζον Τορτούρο ανακοίνωσε κάτι που οι περισσότεροι περίμεναν καιρό! Πράγματι, ο ρόλος που είχε, του Jesus Quintana στην κλασική κωμωδία «Μεγάλος Λεμπόφκσι» των αδελφών Κοεν θα καταλήξει στο δικό του spin off. O ίδιος δήλωσε πως η ταινία θα είναι κάπως τολμηρή. Δείχνει πόσο ανόητοι είναι οι άνδρες, ενώ θα αναφέρεται ταυτόχρονα στο πόσο δυνατές και ολοκληρωμένοι χαρακτήρες είναι οι γυναίκες και συμπλήρωσε πως θα είναι μια πολύ ανθρώπινη κωμωδία. Ο τίτλος της είναι «Going Places».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή