Εθνική: Οι σκέψεις της ΕΠΟ για την επόμενη μέρα

Εθνική: Οι σκέψεις της ΕΠΟ για την επόμενη μέρα

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρισμένη στα δύο μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα, λίγα 24ωρα μετά το φιάσκο κόντρα στην Αρμενία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το μέλλον του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος παρά την κακή εικόνα και τις ήττες συνεχίζει να έχει «συμμάχους» τόσο στα αποδυτήρια όσο και στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο Αναστασιάδης, εκτός από έντονη κριτική, δέχθηκε και τηλεφωνήματα από παίκτες που του ζητούσαν να μην παραιτηθεί από το τιμόνι της ομάδας, κάτι πάντως και που ο ίδιος δεν φαινόταν διατεθειμένος να κάνει.

Σήμερα Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του κ. Γραμμένου και του ομοσπονδιακού τεχνικού και δεν αποκλείεται αυτή να βγάλει κάποια είδηση όσον αφορά τη συνέχιση της παρουσίας του ή όχι στον πάγκο της Εθνικής.

Αυτή τη στιγμή τα σενάρια που υπάρχουν είναι δύο. Το πρώτο αφορά την παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αν και αυτό το αποτέλεσμα είναι αρνητικό να αποχωρήσει τότε. Η δεύτερη άποψη που κυριαρχεί είναι να απολυθεί τώρα, προκειμένου να δοθεί στον επόμενο προπονητή ο χρόνος να φτιάξει από την αρχή την ομάδα, προκειμένου αυτή να παίξει το τελευταίο της χαρτί για κάτι καλό στον όμιλο απέναντι στους Φινλανδούς.

Για τον κ. Γραμμένο, το να φύγει ο Αναστασιάδης μοιάζει να είναι το μόνο εύκολο. Αυτό που τον προβληματίζει είναι η επόμενη μέρα. Τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Τραϊανού Δέλλα συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους παίκτες που ήταν μέλη της εθνικής ομάδας στο έπος το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Ομως με κανέναν δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επαφή, ούτε επίσημη ούτε και ανεπίσημη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουζουνίδης είναι πιο θετικός αν του χτυπήσει η ΕΠΟ την πόρτα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Δέλλας, μιλώντας στο περιβάλλον του εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες για το αν και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να σηκώσει το βάρος. Αλλωστε και οι δύο γνωρίζουν καλά ότι η Εθνική είναι ένα στοίχημα που αν χαθεί, μπορεί αυτομάτως να «κάψει» και την καριέρα του τεχνικού που είναι στον πάγκο της.

Παράλληλα, ανοιχτό είναι και το θέμα των Παπασταθόπουλου και Μανωλά, οι οποίοι βγήκαν μπροστά προκειμένου να «τελειώσει» ο Αναστασιάδης. Υπάρχουν πολλοί, ακόμα και στην ΕΠΟ, που επικρότησαν τη στάση τους, αλλά υπάρχουν και φωνές που λένε ότι οι δύο παίκτες… «βρήκαν και τα έκαναν» και πως σίγουρα δεν θα είχαν ανάλογη συμπεριφορά στην Αρσεναλ και στη Ρόμα, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να τους επιβληθούν κυρώσεις για τη στάση τους.

Το σίγουρο, πάντως είναι ότι το ρεπορτάζ της Εθνικής θα έχει ακόμη πολλά… επεισόδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή