Leasing: H Avis “σπάει” τους μύθους με ένα QUIZ

Leasing: H Avis “σπάει” τους μύθους με ένα QUIZ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρες τις Αλήθειες και τους Μύθους και κέρδισε μοναδικά δώρα και ταξίδια

“Το leasing είναι ακριβό”. “Το leasing είναι μόνο για εταιρείες”. Αυτοί είναι κάποιοι από τους πολλούς μύθους που κυκλοφορούν τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε αρκετά “πηγαδάκια”. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το leasing είναι μια πρωτοπόρα υπηρεσία απόκτησης αυτοκινήτου, στην οποία εσείς καταβάλλετε μόνο το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα ενός οχήματος, ενώ η ιδιοκτησία και όλα τα υπόλοιπα “βάρη” του (σέρβις, τέλη κυκλοφορίας κλπ.) ανήκουν τυπικά στην Avis. Ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος, είστε ή δεν είστε υπαίτιος, η Avis αναλαμβάνει την επισκευή του οχήματος.

Τελικά, το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί εσάς είναι να μην… μείνετε από καύσιμα!

Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από δύο έως πέντε έτη) και με τη λήξη του μπορείτε είτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο και να διαλέξετε κάποιο άλλο, που σας ταιριάζει περισσότερο, είτε να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή.

Η Avis έρχεται να καταρρίψει πολλούς περισσότερους “μύθους” περί του θέματος με ένα εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό quiz, το οποίο μάλιστα θα χαρίσει σε αρκετούς συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα και καλοκαιρινά ταξίδια.

Νίκησέ τους και διεκδίκησε μοναδικά δώρα κάνοντας κλικ εδώ !

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή