Σέρφερ ετών 81 στην Κεφαλονιά (βίντεο)

Σέρφερ ετών 81 στην Κεφαλονιά (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά στην παραλία της Μεγάλης Άμμου στις Μηνιές Κεφαλονιάς, η κυρία Αναστασία Γερολυμάτου εξασκείται στο αγαπημένο της σπορ και συγχρόνως βοηθά όποιον της ζητήσει να δοκιμάσει να κάνει windsurfing.

Στα 81 της χρόνια, δεν χάνει ευκαιρία να «δαμάζει» τις θάλασσες της Κεφαλονιάς με την σανίδα της –  η αγάπη της για το windsurfing υπήρχε ανέκαθεν, όπως η ίδια λέει με χαρά, απλώς της δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσει πριν από 40 χρόνια περίπου και έκτοτε δεν το εγκατέλειψε ποτέ.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές «από τις περιπέτειές μου στη θάλασσα», όπως γράφει η ίδια.

Η 80χρονη σέρφερ της Κεφαλονιάς όπως έχει γίνει πλέον γνωστή, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και αγάπη για τη ζωή, στο σπίτι της καλλιεργεί τα δικά της αμπέλια για να έχει το δικό της κρασί, έχει δένδρα διαφόρων ειδών, έχει φούρνο που έχει χτίσει με τα χέρια της και εκεί φουρνίζει το δικό της ψωμί.

Μάλιστα, οι τοπικές αρχές εξετάζουν να την προτείνουν στο βιβλίο Γκίνες ως τη μεγαλύτερη σε ηλικία windsurfer…

Με πληροφορίες από το ekefalonia.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή