Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας

Πανελλαδικές: Οι απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ολοκληρώνοντας έτσι τον βασικό κύκλο των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων. Σειρά έχουν, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τα ειδικά μαθήματα.

Για τα θέματα 'Βιολογία' Θετικών Σπουδών ΓΕΛ (ημερησίων) πατήστε εδώ

Για τα θέματα 'Βιολογία' Θετικών Σπουδών ΓΕΛ (εσπερινών) πατήστε εδώ

Για τα θέματα 'Βιολογία' Γενικής Παιδείας ΓΕΛ (ημερησίων) πατήστε εδώ

Για τα θέματα 'Βιολογία' Γενικής Παιδείας ΓΕΛ (εσπερινών) πατήστε εδώ

Πατήστε εδώ και δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία Προσανατολισμού από το φροντιστήριο «Μεθοδικό».

Πατήστε εδώ και δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής Παιδείας ΓΕΛ από το φροντιστήριο «Μεθοδικό».

Ο σχολιασμός των θεμάτων από το φροντιστήριο «Μεθοδικό»

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Βιολογία Προσανατολισμού στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις Σχολές Επιστημών Υγείας είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, με τα δύο πρώτα θέματα να είναι βατά ενώ το τρίτο και τέταρτο θέμα παρουσιάζουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους υποψηφίους που έχουν εμβαθύνει στην ύλη.

Γενικά τα θέματα είναι συνδυαστικά με έμφαση σε ερωτήσεις κρίσεως και όχι θέματα ανάπτυξης ώστε να μην ευνοείται η στείρα απομνημόνευση της θεωρίας.

Το πρόγραμμα

Στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα (25/6) στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7 με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή