Ποδόσφαιρο: Μαθαίνει τον πρώτο αντίπαλό του ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο: Μαθαίνει τον πρώτο αντίπαλό του ο Ολυμπιακός

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, καθώς το μεσημέρι (13.00) θα μάθει ποια ομάδα θα είναι ο αντίπαλός του, στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης. Η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Τσέλσι ήταν αυτή που διαμόρφωσε το τοπίο για τους «ερυθρόλευκους», όσον αφορά τη σημερινή κλήρωση, καθώς με το ντόμινο που δημιουργήθηκε απέναντί του θα βρεθεί είτε η Αϊντχόφεν, ή η Βικτόρια Πλζεν.

Σαφώς και η ομάδα από την Τσεχία είναι πιο επιθυμητός αντίπαλος από τους Ολλανδούς, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα μπει στο γήπεδο για επίσημο αγώνα πάρα πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 23 ή 24 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα πάει στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα και αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο ή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, η εβδομάδα ξεκίνησε αρκετά… επιθετικά όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν χθες, την απόκτηση τεσσάρων παικτών. Αυτή του Χιλάλ Σουντανί, καθώς και του Μπρούνο Φελίπε. Ο 31χρονος Αλγερινός ακραίος επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βραζιλιάνος, που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, ανακοινώθηκε μία ώρα μετά. Υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και το κόστος της απόκτησης από τη Λασκ Λιντς άγγιξε τις 400.000 ευρώ.

Αργά χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε άλλες δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τους Φιορίν Ντουρμισάι και Ούγκο Κάιπερς, που έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία και στο επόμενο διάστημα θα κληθούν να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Τέλος, σήμερα το απόγευμα (7 μ.μ.) ο Ολυμπιακός ανοίγει και τον κύκλο των φιλικών του γι’ αυτό το καλοκαίρι, καθώς υποδέχεται τη ρουμανική Βιτορούλ του Γκεόργκε Χάτζι. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Καλλιθέας.

• Οσον αφορά τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, αυτός θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 22 Ιουλίου για να μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» που θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι στις 6 ή 7 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα αργότερα, θα πρέπει να ξεπεράσει δύο αντιπάλους, προκειμένου να μπορέσει να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Ισμαέλ Σίλβα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Βραζιλιάνος χαφ της Αχμάτ Γκρόζνι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή