Αλ. Τσίπρας σε Β. Βασιλικό: «Συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη»

Αλ. Τσίπρας σε Β. Βασιλικό: «Συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Βασιλικό, είχε σήμερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Βασίλη Βασιλικό για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την παρουσία του συγγραφέα ως μία «πολύ σημαντική κίνηση».

«Σ' ευχαριστούμε γι'αυτό […] είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει κοπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα».

«Κυρίως» συνέχισε, «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ' ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου».

Ο Β. Βασιλικός ευχαρίστησε και από την πλευρά του τον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι γι΄αυτόν ήταν μία επιβράβευση. Πρόσθεσε μάλιστα, μιλώντας για την πρόταση που του έγινε, πως «το "επικεφαλής" μου την έδωσε στο κεφάλι», εκφράζοντας έτσι την έκπληξη που ένιωσε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή