Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσία όλων υποψηφίων βουλευτών σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος».  Αναμένονται επίσης οι τελικές ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στη δεύτερη θέση του οποίου θα βρίσκεται η Μαριέττα Γιαννάκου.

Χθες, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τετ α τετ με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε στην Αγκελα Μέρκελ τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδίου που θα υλοποιήσει, «εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Ν.Δ.».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ακόμα με τον Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα στην Κύπρο και εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη η Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία, αν η τελευταία εμμείνει στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου, θέση που υπογράμμισε και προσερχόμενος στη σύνοδο, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιου τύπου προκλήσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Είναι η ώρα για πράξεις, όχι μόνο για λόγια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή