Ποδόσφαιρο: Ονειρα θερινών νυκτών

Ποδόσφαιρο: Ονειρα θερινών νυκτών

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις πρώτες κληρώσεις για τις ομάδες μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ουσιαστικά ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος στο ποδόσφαιρο. Και μαζί της, τα όνειρα και οι ελπίδες πως κάτι καλύτερο θα πετύχουν αυτές και θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος ωραιότερο θέαμα τόσο στους ελληνικούς όσο και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Σε αυτό, βεβαίως, συντελεί και η επικοινωνιακή πολιτική των ΠΑΕ, οι οποίες μέσω του αθλητικού Τύπου προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν μπορούν να κάνουν τη διαφορά από πέρυσι. Εξάλλου, την τακτική αυτή την εφαρμόζουν εδώ και χρόνια. Δυστυχώς όμως, για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ελάχιστες φορές επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις τους.

Ο οπαδός, όμως, ξεχνάει πολύ εύκολα. Γι’ αυτό, για άλλη μία χρονιά θα ζήσει μέχρι τη «στιγμή της αλήθειας» με τις ελπίδες του, που κατά τεκμήριο αποδεικνύονται φρούδες. Διότι και φέτος τίποτα δεν προμηνύει πως έχουν ισχυροποιηθεί οι ομάδες μας που θα μας εκπροσωπήσουν στο Champions League, αν περάσουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, και στο Europa League, αν προκριθούν AEK, Aτρόμητος και Αρης.

Φυσικά, επειδή στον αθλητισμό όλοι κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, το να κάνουμε δυσοίωνες προβλέψεις, ειδικά πριν πάρουμε τα πρώτα δείγματα από τη δυναμικότητα των ομάδων μας, φαντάζει επιπόλαιη κρίση και καλό θα είναι να περιμένουμε τα πρώτα δείγματα.

Θα πρέπει όμως να έχουν υπομονή και οι οπαδοί, ειδικά αυτοί που είναι ευκολόπιστοι στους πηχυαίους τίτλους και στους υπερθετικούς επιθετικούς προσδιορισμούς των παικτών που αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή