Το νέο DS 3 Crossback από 21.800 ευρώ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο SUV της DS διαμόρφωσε τη φήμη και την εμφάνισή του επισήμως στην πρώτη του εμφάνιση, τον Οκτώβρη του 2018, στην έκθεση αυτοκινήτου, στο Παρίσι. Και, παρόλο που ακολουθεί με εξαίρετο τρόπο την στιλιστική γραμμή και το πνεύμα της Μάρκας αναπτύσσει, τη δική του – ιδιαίτερη και ισχυρή – προσωπικότητα.

 

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ!

 
«Το DS3 CROSSBACK προσφέρει φρεσκάδα και ένα αμάξωμα με τέλεια ευθυγραμμισμένα πάνελ», δήλωσε ο Pascal Béziat, διευθυντής του πρότζεκτ του DS3 CROSSBACK. «Όχι μόνο σχεδιάσαμε ένα όχημα για εκλεκτούς πελάτες, αλλά, επιπλέον, από την αρχή της προσπάθειας, θέλαμε να είναι κάτι το εντυπωσιακό. Πολλές από τις τεχνικές μας επιλογές έγιναν έχοντας κατά νου τούτο το στόχο. Ακόμη, το πρότζεκ αυτό οδήγησε την DS Automobiles στο να γράψει ουσιαστικά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, με το DS3 CROSSBACK E –TENSE, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.»

 
 

Έχοντας μήκος 4,12 μέτρων, πλάτος 1,79 μ. και όντας 1,53 μέτρα ψηλό, το DS 3 CROSSBACK προσφέρει συμπαγείς διαστάσεις, ενώ παραλλήλως διαθέτει μία ισχυρή προσωπικότητα την οποία διαμορφώνουν οι μυώδεις γραμμές του. Μπροστά, η εξαιρετικά σμιλεμένη μάσκα DS WINGS, τα φώτα LED που εμπνέονται από το πρωτότυπο DS E-TENSE – και οι εκτεταμένοι προβολείς DS MATRIX LED VISION δημιουργούν την αίσθηση ενός ιδιαίτερα χαρισματικού συνόλου, ενώ, ταυτόχρονα, προβάλλουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Η στιβαρότητα του καπό, καθώς και οι τροχοί των 690 mm – οι μεγαλύτεροι στην κατηγορία – του δίνουν ένα ισχυρό ανάστημα στο δρόμο, όπως φαίνεται τόσο από την εμπρόσθια όσο και από οπίσθια όψη του, όπως αρμόζει σε ένα SUV. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του DS 3 CROSSBACK ενισχύονται από πολυάριθμες λεπτομέρειες που το καθιστούν μοναδικό, όπως για παράδειγμα οι αόρατες τσιμούχες των παραθύρων, οι «κρυφές» χειρολαβές – που ενσωματώνονται την επιφάνεια των θυρών – και η κομψή γραμμή οροφής από την οποία απουσιάζει η κεραία. Στο πίσω μέρος συναντάμε εντυπωσιακά φώτα, τα οποία τονίζονται από μια κομψή ράβδο χρωμίου και διπλές χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης, οι οποίες περιβάλλονται από τον προφυλακτήρα (μόνο στα μοντέλα PureTech 155). Το DS 3 CROSSBACK είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό μοντέλο που ενθουσιάζει τις αισθήσεις με τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, αλλά και το ίδιο το στιλ σχεδίασης – από μπροστά μέχρι πίσω – που το χαρακτηρίζει.
 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή