Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές και καταιγίδες στη Β. Ελλάδα

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές και καταιγίδες στη Β. Ελλάδα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταβολή παρουσιάζει από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, από νωρίς το πρωί, επηρεάζονται η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Σταδιακά, και κυρίως από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα επηρεαστούν η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πρόσκαιρα η Ήπειρος.

Τα φαινόμενα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, προβλέπεται να εξασθενήσουν τις βραδινές ώρες.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές και καταιγίδες στη Β. Ελλάδα-1

Παράλληλα, οι τοπικές νεφώσεις που υπάρχουν από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 24/06 θα αυξηθούν σταδιακά και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η γεωγραφική κατανομή του ολικού αναμενόμενου ύψος υετού (βροχή/χαλάζι) έως το βράδυ της Δευτέρας 24/06, φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές και καταιγίδες στη Β. Ελλάδα-2

Πηγή: meteo.gr, ΕΜΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή