Περιμένουν και μειώνουν το ρίσκο οι «πράσινοι»

Περιμένουν και μειώνουν το ρίσκο οι «πράσινοι»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε στάση αναμονής περιμένοντας τις καλύτερες ευκαιρίες της μεταγραφικής αγοράς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ανεπηρέαστος από την πίεση των οπαδών του που βλέπουν τις ημέρες να περνούν χωρίς να έχει κλείσει κάποιος παίκτης ή τουλάχιστον να έχει προχωρήσει αρκετά κάποια υπόθεση. Το περιορισμένο μπάτζετ δεν επιτρέπει στον Νίκο Νταμπίζα βιαστικές επιλογές που αυξάνουν τον κίνδυνο αστοχίας, γι’ αυτό και ο ίδιος προτιμά να περιμένει ό,τι καλύτερο παρουσιαστεί με το πέρασμα του χρόνου. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και δεν πιέζεται χρονικά όσο οι άλλες ομάδες της κορυφής. Ξεκινάει προετοιμασία αργότερα και εκτιμά ότι έχει περιθώριο να περιμένει παίκτες που θα «κοπούν» από καλές ομάδες ή κάποιους άλλους με πιο ψηλό κασέ που δεν θα έχουν βρει ομάδα κι αυτό θα τους κάνει πιο διαλλακτικούς. Οι «πράσινοι» είναι κοντά στο κλείσιμο ενός σπουδαίου φιλικού, με αντίπαλο τον Αγιαξ, στο Αμστερνταμ Αρίνα στις 22 Ιουλίου.

• Αρκετές αλλαγές θα γίνουν στις Ακαδημίες, με στόχο την ποιοτική αναβάθμισή τους. Θα προσληφθεί αρχιπροπονητής που θα οργανώσει τα τμήματα υποδομής και θα τα στελεχώσει με αρκετά νέα πρόσωπα. Οι Γιώργος Φαμέλης και Αγγελος Χατζόπουλος αποτελούν παρελθόν από τις Ακαδημίες, όπως και οι Γιώργος Ζαχαρόπουλος και Γιώργος Καφές από τις σχολές ποδοσφαίρου. Παρελθόν είναι και ο Μάνος Σάρρας, από τα βασικά στελέχη του ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή