Ευρωπαϊκή… άδεια της ΕΠΑΕ στον Παναθηναϊκό

Ευρωπαϊκή… άδεια της ΕΠΑΕ στον Παναθηναϊκό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί, οι επιτυχίες των ομάδων μας στις εκτός συνόρων διοργανώσεις φαντάζουν αναγκαίες όσο ποτέ άλλοτε. Εν προκειμένω, η πρόκριση του Παναθηναϊκού στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μπορεί να βοηθήσει το… βαθιά πληγωμένο κύρος του ποδοσφαίρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΑΕ, λοιπόν, αποφάσισε χθες να κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού και να αναβάλει τον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα του με τον Ιωνικό, της 23ης αγωνιστικής της A΄ Εθνικής. Οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει την αναβολή, με το σκεπτικό πως οι ποδοσφαιριστές του Σέρτζιο Μαρκαριάν θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι για τη ρεβάνς της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», όπου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ραντεβού της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και να προκριθούν στον ημιτελικό γύρο.

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος αρχή δεν επιθυμούσε να σταθεί εμπόδιο στην ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, σε ένα τόσο κρίσιμο σταυροδρόμι.

Να σημειωθεί πως το αίτημα της αθηναϊκής ομάδας είχε υποβληθεί την Πέμπτη και πριν από την αποδοχή του, είχε ερωτηθεί και η ΠΑΕ Ιωνικός, η οποία δεν έφερε αντίρρηση, αλλά και ο Ολυμπιακός, καθώς η επιτυχία του Παναθηναϊκού θεωρείται εθνικό ποδοσφαιρικό θέμα. H νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αναμένεται να οριστεί την Τετάρτη από την ΕΠΑΕ.

Να σημειωθεί πως η Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας αποφάσισε να ξεκινήσουν με δεκάλεπτη καθυστέρηση οι αγώνες της 23ης αγωνιστικής. Με τον τρόπο αυτόν οι Ελληνες διαιτητές θα διαμαρτυρηθούν για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Μάκη Ευθυμιάδη. Στο… παρά ένα η ΕΠΑΕ άλλαξε την ώρα έναρξης αγώνα της A΄ Εθνικής…. Ετσι, η σέντρα του κυριακάτικου παιοχιδιού της Κρήτης, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, δεν θα γίνει στις 5.15 μ.μ. αλλά στις 5 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή