Νέες απώλειες με Μαχλά και Φύσσα για τον Ρεχάγκελ

Νέες απώλειες με Μαχλά και Φύσσα για τον Ρεχάγκελ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πλημμύρισε» προβλήματα ο Οτο Ρεχάγκελ για το αυριανό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με την Τσεχία στα Γιάννενα. Εκτός από τη δεδομένη απουσία του Γιώργου Καραγκούνη που την Παρασκευή χειρουργήθηκε στο πόδι, εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού τεχνικού βρέθηκαν τόσο ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα του Αγιαξ με τη Σπάρτα Ρότερνταμ για το ολλανδικό πρωτάθλημα, όσο και ο Τάκης Φύσσας (υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Αιγάλεω). Να σημειωθεί πως ο Γερμανός τεχνικός δεν αντικατέστησε τους δύο ποδοσφαιριστές κι έτσι στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στα Γιάννενα, είναι 19 παίκτες. Συνοπτικά, στη διάθεση του Οτο Ρεχάγκελ είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Γιάννης Γκούμας, Αγγελος Μπασινάς, (Παναθηναϊκός), Φάνης Κατεργιαννάκης (Αρης), Χρήστος Πατσατζόγλου, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Στέλιος Βενετίδης (Ολυμπιακός), Νίκος Νταμπίζας (Νιούκαστλ), Κώστας Κωνσταντινίδης (Μπόλτον), Βασίλης Λάκης, Θόδωρος Ζαγοράκης, Βασίλης Τσάρτας, Ντέμης Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Παντελής Καφφές, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Ζήσης Βρύζας (Περούτζα).

Στο μεταξύ, δίχως τον Γιώργο Βακουφτσή (ταλαιπωρείται από ίωση) αναχώρησε χθες για τη Δανία η εθνική ελπίδων, όπου στις 6 μ.μ. αντιμετωπίζει στην πόλη Οντένσε την αντίστοιχη ομάδα των Σκανδιναβών. Στην αποστολή βρίσκονται οι Στάθης Ταυλαρίδης (Αρσεναλ), Γιάννης Αμανατίδης (Γκρόιτερ Φιρτ), Λάμπρος Βαγγελής (Σιένα), Στέφανος Κοτσόλης, Μηνάς Πίτσος, Γιώργος Σεϊταρίδης (Παναθηναϊκός), Νίκος Αναστασόπουλος, Σπύρος Βάλλας (SKODA Ξάνθη), Βαγγέλης Νάστος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κυριαζής, Κώστας Κατσουράνης (Παναχαϊκή), Γιώργος Θεοδωρίδης, Κώστας Λουμπούτης (Αρης), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Καβάλα), Ξενοφών Γήττας (ΠΑΣ Γιάννινα), Ανέστης Αγρίτης, Γιώργος Φωτάκης (Αιγάλεω).

«Ο αγώνας με τη Δανία είναι σημαντικός, γιατί αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν από την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Και πρόσθεσε: «Στον αγώνα θέλω να δω το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών μου. Εύχομαι να σταματήσουν οι τραυματισμοί και οι ατυχίες που έχουν προκύψει τελευταία, έτσι ώστε να παραταχθεί η εθνική ομάδα με το καλύτερο δυνατό σχήμα στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Ο Σάντος, πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τον Γεωργέα, ο οποίος εξέτεισε την ποινή του και τον Πετκόφ. O Βούλγαρος μέσος δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ για το αυριανό φιλικό της εθνικής του ομάδας με το Μεξικό, επικαλούμενος τραυματισμό. Ωστόσο, η συμμετοχή του στο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη έκανε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πλάμεν Μαρκόφ να θεωρεί ότι ο παίκτης του τον κορόιδεψε. Το εάν θα τιμωρηθεί ή όχι θα το κρίνει τις επόμενες μέρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή