H Νίτσα Λουλέ στον συνδυασμό της Μπακογιάννη

H Νίτσα Λουλέ στον συνδυασμό της Μπακογιάννη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εαυτήν εντός συνδυασμού Ντόρας Μπακογιάννη και εκτός Συνασπισμού έθεσε η κ. Νίτσα Λουλέ με την ανακοίνωση της απόφασής της, από τα Χανιά, να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αθήνα αύριο». Την ικανοποίησή της εξέφρασε η κ. Ντ. Μπακογιάννη για την απόφαση της κ. Λουλέ να μετέχει στον συνδυασμό «Αθήνα αύριο». «Πιστεύω», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος, «ότι η Αθήνα μάς ενώνει όλους, η Αθήνα είναι πάνω από χρώματα και διαχωριστικές γραμμές. Στην Αθήνα δεν έχουμε άλλον αντίπαλο, παρά τα μεγάλα προβλήματά της κι αυτά δεν είναι ούτε κόκκινα ούτε πράσινα ούτε μπλε. Είναι προβλήματα που απαιτούν δουλειά και βούληση για να τα επιλύσουμε».

Η κ. Λουλέ ανακοίνωσε την απόφασή της από τα Χανιά, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της «H Μνήμη Κόκκινο Φορεί», παρουσίαση που προλόγισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Ευ. Μεϊμαράκης. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της απόφασής της, η κ. Λουλέ δήλωσε ότι η απόφαση αυτή δεν σημαίνει και αλλαγή της κομματικής της ταυτότητας. Ωστόσο, ο κ. Στ. Πιτσιόρλας, συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, δήλωσε: «Για μας το θέμα έχει ήδη κλείσει και δεν μας απασχολεί. H κ. Λουλέ διάλεξε τον δικό της δρόμο, ως εκ τούτου δεν έχει πια καμία θέση στον ΣΥΝ». Δύο μέρες πριν, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥαποφάσισε την «αναστολή της κομματικής ιδιότητας» της κ. Στ. Αλφιέρη, που έθεσε υποψηφιότητα στον Δήμο Πειραιά, εκτός του επίσημως υποστηριζόμενου ψηφοδελτίου από τον ΣΥΝ, αλλά ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή