ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 11.30: Βορινό σύνθετο: Παγκόσμιο κύπελλο, Γερμανία. 14.30: Τένις: Τουρνουά ανδρών Ντόχα Ντακάρ, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σε διάλυση οδηγείται η ιστορική θεσσαλική ομάδα, μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και με δεδομένα τα χρέη της διοίκησης Καρατζούνη. O προπονητής, Αλέκος Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τους παίκτες, οι οποίοι -ο ένας μετά τον άλλο- έχουν αρχίσει να αποχωρούν.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Στην απόκτηση του Αλ Τζάχερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική προχώρησε η διοίκηση της ομάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παρουσία του δημάρχου Νέας Σμύρνης, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει τον διαχειριστικό πρόεδρο της KAE, Σάκη Γερασιμίδη από το οικονομικό «ναυάγιο», παρουσιάστηκε στους «κυανέρυθρους» παίκτες, ο αντικαταστάτης του Κώστα Μίσσα, Γιώργος Καλαφατάκης. O νέος τεχνικός υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, ενώ ζήτησε την επιστροφή του Ντίνκινς.

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Λίνβιγκστον έφτασε χθες στην Αθήνα για να παίξει στην AEK, αλλά το αν θα χρησιμοποιηθεί στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα αποφασισθεί από τον Σάκοτα. Το Περιστέρι συμφώνησε με τον Αμερικάνο, Αντρέ Χάτσον (23 χρ., 2.03).

ΒΟΛΕΪ: Δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές ο Τομ Χοφ. Οι ιθύνοντες του Αρη διέκοψαν το συμβόλαιο και του επέβαλαν πρόστιμο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: H Μπέρμιγχαμ απέκτησε τον Γάλλο επιθετικό της Μπορντό, Κριστόφ Ντουγκαρί, δανεικό μέχρι το τέλος της περιόδου. H διοίκηση της Εβερτον ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον Αμερικανό επιθετικό, Μπράιαν ΜακΜπράιντ, και τον Αιγύπτιο αμυντικό, Ιμπραήμ Σαΐντ.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: O παγκόσμιος πρωταθλητής στα 500 κ. εκ. των αγώνων μοτοσικλέτας, Βαλεντίνο Ρόσι και η Ολυμπιονίκης του σκι, στο Σολτ Λέικ Σίτι, Στεφανία Μπελμόντο, πήραν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ιταλία, σύμφωνα με την ψηφοφορία της «Γκατζέτα Ντέλο Σπορτ». Στον διεθνή χώρο πρώτευσαν οι Μίχαελ Σουμάχερ (Φόρμουλα 1) και Σερίνα Γουίλιαμς (τένις).

ΤΙΜΗ: Για 6η συνεχή χρονιά ψηφίστηκε ο Λουίς Φίγκο ως ο καλύτερος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 71 ετών, άφησε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ζοέλ. O επιθετικός ήταν μέλος της αποστολής της «Σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στα γήπεδα της Σουηδίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: O Χίτσφελντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Μπουντεσλίγκα, καθώς τα έσοδα του τεχνικού της Μπάγερν ενδέχεται να φθάσουν τα 3,58 εκατομμύρια ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή