O Σαλπιγγίδης… σάλπισε πρόκριση

O Σαλπιγγίδης… σάλπισε πρόκριση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μία ώρα, ο Αριαν Μπεκιάι κρατούσε με τις επεμβάσεις του, όρθιο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και παράλληλα ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου. Αλλά έπρεπε να τραυματιστεί ο Αλβανός τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ σε 1-1 (ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ 0-0 είχε λήξει το παιχνίδι της Τούμπας) και να πάρει αυτός την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 61΄. O ΟΦΗ είχε προηγηθεί στο 23΄ με τον Αλεσάντρε Σοάρες, αλλά μετά την ισοφάριση δεν πίεσε για το γκολ – πρόκριση. Με το «φινάλε», φίλαθλοι του ΟΦΗ έστησαν… λαϊκό δικαστήριο έξω απ’ το γήπεδο, την ώρα που ο τεχνικός των «Κρητικών», Ζντένεκ Σκάζνι άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησής του εντός 20 ημερών. Κίτρινη δέχθηκαν οι Σοάρες, Γκόμεζ και Κουκιέλκα, Κουτσόπουλο, Μάρκο, Γεωργιάδη.

ΟΦΗ: Μπεκιάι (59΄ Χανιωτάκης), Κώτσιος, Αδάμος, Κολιτσιδάκης (75΄ Χρυσάφης), Αναστασιάδης (68΄ M. Δερμιτζάκης), Δέντσας, Ρουμπάκης, Σολίς, Ντεγιάνοφ, Σοάρες, Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αμπονσά, Χασιώτης, Κουκιέλκα (86΄ Κούτσης), Καφές (69΄ Νάστος), Κουτσόπουλος, Μάρκος, Εγκωμίτης, Σαλπιγγίδης, Οκκάς (89΄ Φρούσος), Γεωργιάδης.

Στους «8» πέρασε κι ο Εθνικός Αστέρας μετά και την εντός έδρας νίκη, 2-1 με την Καλαμαριά. H ομάδα της Καισαριανής είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή