Συντονιστές Λειτουργιών στις ολυμπιακές πόλεις διόρισε η «Αθήνα 2004»

Συντονιστές Λειτουργιών στις ολυμπιακές πόλεις διόρισε η «Αθήνα 2004»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους Συντονιστές Λειτουργιών Πόλης της «Αθήνα 2004» στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης όρισε με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής. Τη θέση του Συντονιστή αναλαμβάνουν στη Θεσσαλονίκη ο κ. Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου, στο Βόλο ο κ. Δημήτρης Δερβένης, στην Πάτρα ο κ. Νάσος Νασόπουλος και στο Ηράκλειο ο κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Οι Συντονιστές Λειτουργιών Πόλης θα έχουν την αρμοδιότητα για την υλοποίηση όλων των δράσεων ολυμπιακής προετοιμασίας της «Αθήνα 2004» σε κάθε πόλη χωριστά, τόσο εν όψει όσο και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, θα είναι αρμόδιοι για το συντονισμό της συνεργασίας της Οργανωτικής Επιτροπής με τους τοπικούς φορείς.

Οι Συντονιστές Λειτουργιών Πόλεων, μαζί με τα στελέχη των Γραφείων της «Αθήνα 2004» στις Ολυμπιακές πόλεις, θα διασφαλίσουν ένα δίαυλο διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα στην Οργανωτική Επιτροπή και τις τοπικές κοινωνίες, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή