Ετοιμοι οι σταθμοί των ΗΣΑΠ σε Μοσχάτο, Πετράλωνα

Ετοιμοι οι σταθμοί των ΗΣΑΠ σε Μοσχάτο, Πετράλωνα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο από τους πιο παλαιούς σταθμούς των ΗΣΑΠ, αυτοί του Μοσχάτου και των Πετραλώνων παραδόθηκαν χθες στο επιβατικό κοινό από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρίστο Βερελή. Ανακαινισμένοι, με έντονες αρχιτεκτονικές γραμμές, αλλά και με σεβασμό στα ιστορικά τους στοιχεία, οι δύο σταθμοί θα λειτουργούν πλέον με ένα κλειστό σύστημα που θα εγγυάται την ασφάλεια των επιβατών, ενώ θα φυλάσσονται και θα καθαρίζονται συνεχώς καθ’ όλην τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά στον σταθμό του Μοσχάτου, όπου ελήφθησαν υπ’ όψιν οι αυξημένες ανάγκες κίνησης κατά την περίοδο του Καρναβαλιού δημιουργήθηκαν περισσότερες είσοδοι και έξοδοι για την διευκόλυνση της επιβατικής κίνησης.

«Οι ΗΣΑΠ αλλάζουν πρόσωπο και σε λίγο καιρό θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το μετρό».

Επειδή όμως στους σταθμούς του Αμαρουσίου, του Ηρακλείου και του Θησείου τα έργα ανακαίνισης μόλις αρχίζουν, η διοίκηση των ΗΣΑΠ A.E. ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου θα ισχύουν οι εξής αλλαγές:

– O σταθμός Ηρακλείου θα τεθεί εκτός λειτουργίας και το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από τις προσωρινές αποβάθρες σε απόσταση 500 μέτρων πρός τον σταθμό της Ειρήνης.

– Στον σταθμό του Αμαρουσίου δεν θα πραγματοποιούν στάση οι συρμοί με κατεύθυνση προς Πειραιά. Οι επιβάτες θα αποβιβάζονται στον προσωρινό σταθμό Ηρακλείου για να επιστρέψουν στον σταθμό προορισμού τους.

– Στον σταθμό του Θησείου οι συρμοί με κατεύθυνση προς Κηφισιά δεν θα πραγματοποιούν στάση και οι επιβάτες θα αποβιβάζονται στο Μοναστηράκι για να επιστρέψουν στον σταθμό του Θησείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή