Αθανασοπούλου: Τώρα το 2004

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επόμενος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί», δήλωσε η Αρετή Αθανασοπούλου μετά τον θρίαμβό της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. H πρωταθλήτρια των 59 κ. έδωσε στη Γερμανία τις πρώτες… εξετάσεις για τη διοργάνωση της Αθήνας και αρίστευσε.

«Περίμενα το μετάλλιο. Πιστεύω στον Θεό και όποιος πιστεύει ανταμείβεται. Το είδα το Σάββατο στον ύπνο μου. Το αφιερώνω σ’ όσους πίστεψαν σε μένα. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και την Πολιτεία, που με βοήθησε μετά την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Με τη στράτευσή μου εξασφάλισα ένα μισθό για να μπορώ να ζω και να γυμνάζομαι», τόνισε. H ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού υπερέβαλε εαυτόν. Ξεκίνησε την προσπάθειά της στις 9.30 το πρωί και αγωνιζόταν μέχρι τις 7 μ.μ. Νίκησε τη «χάλκινη» ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Τουρκάλα, Χαμιντέ Μπικτσίν 7-1, τη Στάμοβα (Καζαχστάν) 3-1, την Κινέζα Γουόνγκ με 3-2, τη Ζουχριντίνοβα (Ουζμπεκιστάν) με 8-4, τη Γιόρτσόι (Δανία) με 4-2 και στον τελικό τη Σαλασάρ (Μεξικό) με 6-5.

«Είχαμε δουλέψει πολύ καλά. Ολα τα παιδιά άξιζαν μια θέση στα βάθρο. Το μετάλλιο της Αθανασοπούλου άνοιξε μια νέα σελίδα για την Ελλάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω συμβάλει σ’ αυτό. Τώρα αρχίζει η πραγματική διεκδίκηση μεταλλίων, αλλά, αυτή τη φορά, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής O’ Γιανγκ Τζου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή