Καταδικάστηκε ο Σόλων Κατσίκης

Καταδικάστηκε ο Σόλων Κατσίκης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έφταιγα εγώ, αλλά ο άλλος, και το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω μου χρησίμευε ως… πουροκόφτης. Αυτά υποστήριξε απολογούμενος ο 23χρονος Σόλων Κατσίκης, ωστόσο καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή για αντιποίηση αρχής.

  Συγκατηγορούμενός του ήταν και ο φίλος του Σταμάτης Κοκκινάκης, ο οποίος καταδικάστηκε σε 7μηνη ποινή φυλάκισης για την κατηγορία της αντιποίησης αρχής κατ’ εξακολούθησιν.

ΟΙ δύο νεαροί είχαν συλληφθεί πριν από λίγες μέρες μαζί με άλλους τρεις φίλους τους (που αθωώθηκαν) να υποδύονται υπαλλήλους της ΕΥΠ και να πραγματοποιούν ελέγχους σε διερχόμενους ανυποψίαστους οδηγούς στη λεωφόρο Μεσογείων, έτσι… για να περάσουν λίγες ώρες ευχάριστα.

  Στην απολογία του ο Κατσίκης αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν κανέναν.

Από την πλευρά του ο Κοκκινάκης στον οποίον επίσης δόθηκε τριετή αναστολή, υποστήριξε ότι είχε πιει και δεν θυμάται τι ακριβώς είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό στάθηκε αφορμή για τον βουλευτή Θεοδ. Κατσίκη, πατέρα του νεαρού, να δηλώσει ανεξάρτητος, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή