Born to be a star

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαργκό Ρόμπι πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Σκορτσέζε, «Ο λύκος της Γουόλστριτ», και κερδίζει πόντους δημοσιότητας.

Είναι μόλις 23 χρονών και είναι από την Αυστραλία. Η αψεγάδιαστη εμφάνιση της της επέτρεψε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά σήριαλ της Αυστραλίας από τα 18 της, όταν ενηλικιώθηκε. Ποτέ όμως ως τώρα δεν είχε φανταστεί αυτή την άμεση και ολοκληρωτική αλλαγή στη ζωή της… Από τότε που ο Μάρτιν Σκορτσέζε την επέλεξε για να υποδυθεί την δεύτερη γυναίκα του χρηματιστή, «Λύκου της  Γουόλστριτ», Λεονάρντο ντι Κάπριο, όλα άλλαξαν! Μέσα σε λίγους μήνες πρόλαβε να καταχωρηθεί στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και γυναικών σε όλον τον κόσμο ως sex symbol. Παρίσταται σε dinner και πάρτι μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις και τον Σπίλμπεργκ. Δίνει τις συνετεύξεις τη μια μετά την άλλη -σε κάποια από αυτές μάλιστα είπε: «Φοβάμαι μήπως σε λίγο καιρό πάθω κάποια ανίατη αρρώστια ή σκοτωθώ σε ατύχημα. Δεν μπορεί απλά να είμαι τόσο τυχερή… Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό» Και το πιο αστείο είναι ότι αρχικά η Ρόμπι δεν ήθελε να πάει καν στην οντισιόν γιατί δεν της άρεσε η ιδέα να υποδύεται μια γυναίκα που χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητα της για να χειρίζεται τον άνδρα της, τον οποίο φυσικά έχει επιλέξει για τα χρήματα του. Μάλιστα! Τελικά, όπως φαίνεται, τα κατάφερε μια χαρά!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή