Ενθουσιασμένος ο Γκονζάλες

Ενθουσιασμένος ο Γκονζάλες

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κολακευμένος ο Εκι Γκονζάλες από την περίφημη δήλωση του Αργύρη Μήτσου «ο Ολυμπιακός πήρε τον Ριβάλντο, αλλά εμείς έχουμε δύο. Τον Γκονζάλες…», ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. «O κ. Μήτσου είναι μεγάλος πρόεδρος, σπουδαία προσωπικότητα και εξαίρετος επιστήμονας. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα όσα είπε για μένα και θα προσπαθήσω να δείξω στο γήπεδο τα όσα υποστήριξε. Πάντως, δεν θέλω να με συγκρίνουν με τον Ριβάλντο, ξέρω τι μπορώ να πετύχω μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο 23χρονος Αργεντίνος, ο οποίος μέχρι τώρα απέφευγε να πάρει θέση. Βρέθηκε όμως σε στιγμές χαράς στο μαιευτήριο, όπου λίγες μέρες πριν γεννήθηκε η κόρη του και όταν ρωτήθηκε σχετικά, έδωσε τη δική του απάντηση, με εμφανή την επιθυμία του να μην έλθει σε προσωπική κόντρα με τον διάσημο Βραζιλιάνο. O Γκονζάλες ρωτήθηκε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έδειξε σίγουρος για την επιτυχία της διοργάνωσης: «Είμαι βέβαιος πως η Ελλάδα θα πετύχει. Φυσικά και θα δω τους Αγώνες. Θέλω να δω ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Στην ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής όλοι είναι φίλοι μου και θα τους δω και από κοντά».

Η άδεια για τα… γεννητούρια έληξε και ο Εκι θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί σήμερα με πρώτο σταθμό το Πόρτσμουθ και επόμενο το Πόρτο. Οπως αναμενόταν, ο Σουμ άφησε στην Αθήνα τον Ολισαντέμπε και μαζί του τους Μάριτς, Κοτσόλη, Τζόρβα, Οξύζογλου και τους νεαρούς που έγιναν πρόσφατα επαγγελματίες. Οι τερματοφύλακες θα γυμνάζονται με την επίβλεψη του Οικονομόπουλου και οι υπόλοιποι με τον Γιάνγιανιν. O Μπασινάς είναι στην αποστολή και παρότι μόλις προχθές άρχισε προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής αύριο στο παιχνίδι με την Πόρτσμουθ και την Τετάρτη στο ματς με την Πόρτο. O Κωνσταντίνου γυμνάστηκε χθες με προσοχή και αν δεν τον χρησιμοποιήσει ο Σουμ αύριο, θα είναι για προληπτικούς λόγους. Την Τετάρτη αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος.

– Εγινε χθες η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή