H κλήρωση δεν τρόμαξε το τζούντο

H κλήρωση δεν τρόμαξε το τζούντο

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολες και δύσκολες αποστολές θα έχουν οι Ελληνες «τζουντόκα» στο Ολυμπιακό τουρνουά. Ωστόσο, όσο δύσκολο και αν είναι το έργο τους, υποστήριξαν, από το Ολυμπιακό Χωριό όπου βρίσκονται, ότι μπορούν να φέρουν τη διάκριση.

Στους άνδρες, όπου έχουμε και τις περισσότερες ελπίδες για μετάλλια, ο Ρεβάζι Ζιντιρίδης (60 κ.) στον α΄ γύρο του 2ου προκριματικού γκρουπ θ’ αντιμετωπίσει τον Ζοκίροφ (Ουζμπεκιστάν). O χάλκινος ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ με τα χρώματα της Γεωργίας, Γκεόργκι Βαζαγκαζβίλι (66 κ.), θα παίξει με τον Ντασνταβά (Μογγολία).

Αρκετά δύσκολο έργο αναμένεται να έχει ο Λαυρέντης Αλεξανίδης (73 κ.), ο οποίος καλείται να περάσει το εμπόδιο του Μακάροφ (Ρωσία), στον α΄ γύρο του 2ου προκριματικού γκρουπ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Ηλίας Ηλιάδης του Νικολάου (81 κ.), στον πρώτο προκριματικό γύρο θ’ αντιμετωπίσει τον Εντικοτ (Αυστραλία), ενώ ο Διονύσης Ηλιάδης (90 κ.) θα παίξει με τον Περετέβκο (Ουζμπεκιστάν).

Ο Βασίλης Ηλιάδης (100 κ.) θα έχει αντίπαλο τον Γερμανό Γιούρακ και τέλος, ο 7ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντας, Χάρης Παπαϊωάννου, θα παίξει με τον Ρουίζ (Βενεζουέλα).

Στις γυναίκες η Μαρία Καραγιαννοπούλου (48 κ.) κληρώθηκε να παίξει με το φαβορί της κατηγορίας, Ριόκο Τάνι-Ταμούρα, και λογικά θα την τραβήξει στο ρεπασάζ, όπου και έχει κάποιες ελπίδες για να καταλάβει κάποια θέση.

Η Μαρία Τσελαρίδου (52 κ.) θα περάσει χωρίς αγώνα στον πρώτο προκριματικό γύρο, ενώ στον δεύτερο θ’ αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ιμπριάνι (Γερμανία) – Μίνγκιν (ΗΠΑ). Στο β΄ προκριματικό γύρο θ’ αγωνισθούν επίσης η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (57 κ.) με μία εκ των Κοξ (Βρετανία) – Νασαουντρόντρο (Φίτζι), η Ελίνα Τάμπαση (63 κ.) με τη νικήτρια της αναμέτρησης Ισι (Βραζιλία) – Βαντεκαβαγιέ (Βέλγιο), η Αλεξία Κουρτελέση (70 κ.) με την Κόπες (Αργεντινή), η Βαρβάρα Ακριτίδου (78 κ.) με μία εκ των Σου Λι (Κορέα) και Ματρόσοβα (Ουκρανία).

Η αντικαταστάτρια της Ελένης Ιωάννου, Ελένη Πάτσιου (+78), στον α΄ προκριματικό γύρο αγωνίζεται με την Μπισενί (Γαλλία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή