«Χρυσή» η Φανή Ψαθά στους Μεσογειακούς

«Χρυσή» η Φανή Ψαθά στους Μεσογειακούς

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρωταθλήτρια της πάλης Φανή Ψαθά συνέχισε τις διεθνείς επιτυχίες της. Χθες αναδείχθηκε «χρυσή» μεσογειονίκης στα 48 κ. Οι αντίπαλές της δεν μπορούσαν να αντισταθούν. Ετσι, νίκησε με πτώση τη Γαλλίδα Ντελούντς και την Αιγύπτια Ελ Σαγέντ και με 8-0 την Ισπανίδα Σάντσεθ – Πάρα.

Η Σ. Πουμπουρίδου (58 κ.) κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο. Επεβλήθη 6-0 της Ελ Νεκλαουί (Αιγ.) και 2-0 της Εσπόζιτο (Ιταλία) και έχασε με πτώση από τη Γαλλίδα Γκομίς και με 1-3 από την Ισπανίδα Μοντέρο. Πρώτευσε η Γκομίς. Χάλκινο μετάλλιο πήρε και η Ευ. Χρυσή (59), που νίκησε με 2-1 στα τρίλεπτα (μολονότι έχασε με 4-7 στα σημεία) την Αιγύπτια Σαλέμ, ενώ ηττήθη 0-4 από την Ισπανίδα Χιμένεθ. Μεσογειονίκης αναδείχθηκε η Ιταλίδα Τζαμπίκολο. Στον A΄ γύρο των 51 κ. έμεινε η Ευδ. Παυλίδου, χάνοντας με 0-6 από την Ιταλίδα Ντε Πάολα. Τελικά, κατετάγη 5η. Πρώτευσε η Γαλλίδα Μπουμπριέμ.

Η ομάδα του πόλο έχασε από την Κροατία με 6-9 (1-2, 0-2, 3-1, 2-4). Τα τέρματα πέτυχαν οι Λιοτσάκης 2, Γιώργος Φουντούλης, Μπλάνης, Καρούντζος, Ντούλος. T’ άλλα αποτελέσματα: Ιταλία – Σλοβενία 13-3, Σερβία – Γαλλία 10-4, Ισπανία – Τουρκία 11-1.

Στους ημιτελικούς του μπάσκετ, η γυναικεία μας ομάδα ηττήθη από την Τουρκία με 60-85. Στον μικρό τελικό θ’ αντιμετωπίσει την Ισπανία, που έχασε από την Κροατία 65-85.

H ομάδα ανδρών του βόλεϊ, στους προημιτελικούς έχασε από την Αίγυπτο με 0-3 (19-25, 19-25, 20-25). Σήμερα οι γυναίκες παίζουν στον ημιτελικό με την Ιταλία. O άλλος αγώνας είναι Κροατία – Τουρκία.

Δύο ήττες υπέστη η Ελλάς στο χάντμπολ από τη Σλοβενία. Οι άνδρες έχασαν 25-28 και θα παίξουν με τη Γαλλία για την 7η θέση, ενώ οι γυναίκες κατετάγησαν 8ες, αφού ηττήθησαν με 32-41.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή